Hoe werken wij

Clean Team Apeldoorn werkt met een Objectmap. Dit is een draaiboek wat zowel voor u als voor onze medewerkers de basis is van onze samenwerking. In deze map vindt u bijvoorbeeld het werkprogramma dat in overleg met u is opgesteld. Ook vindt u in de objectmap een logboek, waarin u mededelingen aan onze medewerkers kunt noteren. Onze medewerkers nemen altijd eerste kennis van eventuele opmerkingen in het logboek, voordat zij met de werkzaamheden beginnen. Ook reageren zij schriftelijk in het logboek zodat voor iedereen duidelijk is wat er zich op schoonmaakgebied bij u afspeelt.

Naast deze schriftelijke communicatie worden onze medewerkers natuurlijk regelmatig persoonlijk door hun leidinggevende begeleid zodat de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden steeds gewaarborgd is.

Ook vindt u in onze projectmap een jaarplanning van de periodieke werkzaamheden, zodat u precies kunt zien wanneer bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierdoor heeft u goed zicht op de planning van de uit te voeren periodieke werkzaamheden. Indien van de jaarplanning moet worden afgeweken, overleggen wij dit tijdig met u. In de objectmap is ook informatie opgenomen over de producten die Clean Team Apeldoorn gebruikt.

Globale inhoud objectmap:

  • Werkprogramma schoonmaak
  • Jaarplanning periodieke werkzaamheden
  • Productinformatie

Onze medewerkers

Clean Team Apeldoorn staat voor topkwaliteit in schoonmaakonderhoud. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onze medewerkers. Alle medewerkers dienen als basis de Nederlandse taal te beheersen zodat goede communicatie kan plaatsvinden tussen schoonmaker, leidinggevende en u.

Offerte aanvragen

Als onze aanpak u aanspreekt, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor het maken van een oriŽnterend gesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunt u uw wensen toelichten en kunnen wij onze kennis en ervaring inbrengen om zo te komen tot een goed en volledig beeld van uw wensen. Het is onze ervaring dat een persoonlijk gesprek veel waardevolle informatie oplevert. Op basis van dit gesprek brengen wij graag een passende offerte uit.

webdesign Growing Energy